Rüyada eski sevgiliyi mutsuz görmek

Rüyada eski sevgiliyi mutsuz görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, imkanlarının artacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi mutsuz gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Rüyada eski sevgiliyi mutsuz görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, gözünün yaşını sileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin mutsuz olduğunu görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi mutsuz görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, beğenilen işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada ölen birini mutsuz görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mutsuz evlendiğini görmek borçlanıp, hasta olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine yorulur.

Rüyada evlenmek mutsuz olmak rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalettir.

Rüyada ablasını mutsuz görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments