Rüyada eski sevgiliyi koklamak

Rüyada eski sevgiliyi koklamak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi koklamak gördüyseniz:

  • Bir an önce kendiniiz affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada eski sevgiliyi koklamak evlilik yolunda engeller çıkacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi koklamak kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin saçlarını koklamak sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, alınganlıkların hasıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin saçını koklamak dertlerine derman arayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, kazancınızın artacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle kavga etmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalet eder.

Rüyada sürekli eski sevgilini görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle ilişkiye girdiğini görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments