Rüyada annesiyle telefonda konuşmak

Rüyada annesiyle telefonda konuşmak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, saygınlık kazanacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada telefonda anneyle konuşmak büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen anneyle telefonda konuşmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş annesiyle telefonda konuşmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına inanılır.

Rüyada annemle telefonla konuşmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına inanılır.

Rüyada ölmüş annemle telefonda konuşmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada telefonla anneyle konuşmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneyle telefonda konuşmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Leyla levent

Rüyamda annem telefonla aradı sana bir milyar tele verecem dedi