Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, elinize para geçeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Rüyada eski sevgiliyi aileyle tanıştırmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi aileyle tanıştırmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, şanssızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini ailenle tanıştırmak kısa süreli karlar elde edileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle aileni tanıştırmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini aileyle tanıştırmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini ailesiyle tanıştırmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bilibomb

Rüyamda ilk önce bu şahısla metoyla bir avm ye gidiyoruz güzelce geziyoruz eğleniyoruz daha sonrasında
Kardeşimle bi kafede oturuyorum kahvenin telvelerini yüzümüze sürmüşüz daha sonra bu şahıs ben annem ve kardeşim aynı masada oturuyoruz konuşuyoruz sohbet ediyoruz.(işin ilginç tarafı şahıs annemle karşılıklı sigara içiyor ki o şahıs sigara içmez hiç de sevmez) benim yüzümde de maske hala daha duruyor konuşma sohbet muhabbet öyle gidiyor ve biz bu çocukla ayrıldık ama ahala iletişim halindeyiz çok merak ediyorum bu rüya neye yorumlanır nasıl yorumlayacaksınız