Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Sizi hala anlamamış kişiler varsa, kendinizi ney şekilde ifade etmeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, eşi ile problemler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek ekmeğinin verimli olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, dertlerin dermanının bulunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gül

Hayırlı günler , ben rüyamda eski sevgilimle nişanlanacagim için acelece annemle hazırlık yapmaya gitmeye çalıştığımı gördüm. Yani o gün nişanımız olacaktı . Kiyafet saç baş her seyide plânlamıştım. Acaba bunun anlamı nedir ?