Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize yardımı dokunacak aktivitelere vakit harcamalısınız.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak düşünmeden hareket edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments