Rüyada eski eşini üzgün görmek

Rüyada eski eşini üzgün görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, islami olarak allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşini üzgün gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Rüyada eski eşini üzgün görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşi üzgün görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş eşi üzgün görmek borç batağına düşeceğine, kazancın katlanacağına delalettir.

Rüyada eşinin üzgün görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işarettir.

Rüyada eşini üzgün görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hayat

Rüyamda eski eşimin evine giriyorum ve o bana duvarda çok büyük tertemiz denizin içinde balıklar çizmiş. Ama gerçek hayatta evli ve 3 çocuğu var