Rüyada eski sevgilinin koluna girmek

Rüyada eski sevgilinin koluna girmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, zafer elde edileceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Kafanızı karıştıran ya da sinirlerinizi bozan kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgilinin koluna girmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle kol kola girmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin koluna girmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle sınava girmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle havuza girmek işlerin yolunda gideceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle denize girmek hayır getirecek bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin koluna girmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments