Rüyada eski sevgilinin evinde olduğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin evinde olduğunu görmek sevdiklerine kavuşacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin evinde olduğunu gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilisini evinde görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin evini görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili evine gitmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin evinde görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin evine girmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilini evinde görmek siparişlerinin çoğalacağına, gelirinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kendi evinde görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
A.....L K.....Z

Rüyamda evden ayrılmış anneannemin görüşmediğim eski sevgilimin evinde kaldığını ve daha sonra benimde bavulumla eski sevgilimin evine sığındığımı ve başka bir kızın onun için o evde olduğunu görüyorum.Daha sonra eski sevgilim evine geliyor ve kapıyı o kızla birlikte açıyoruz beni görünce şaşırıyor ama bir şey söylemiyor.Daha sonra banyoya girip banyo yapıp hazırlanıp çıktığım sıra bana almış olduğu altın künye ve yüzüğü kızın kardeşinin kutumdan aldığını ve bana vermediğini, baş edemeyip eski sevgilimi içeriden çağırıp ona yüzüğümü aldırırken altı üstü bir yüzük ne anlamı var deyip, kızdan alıp bana verdiğini ve o evden ayrılıp çıktığımı görüyorum.