Rüyada eski sevgilinin bayıldığını görmek

Rüyada eski sevgilinin bayıldığını görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, işlerini yoluna koyacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, ağız tadına kavuşacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin bayıldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda asi ya da yaratıcı çıkışlarınız olabilir.

Rüyada eski sevgilinin bayıldığını görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin bayıldığını görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmek bayılmak insanları kıracağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada babasının bayıldığını görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun bayıldığını görmek bereketin geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin bayıldığını duymak ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok büyük özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastanede bayılmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına yorulur.

Rüyada ağlayarak bayılmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments