Rüyada eski sevgilinin arabasını görmek

Rüyada eski sevgilinin arabasını görmek eşiyle bahtiyar olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, pişman olacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin arabasını gördüyseniz:

  • Basit bir değişiklik geleceğinizde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada eski sevgilinin arabasına binmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arabada görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı arabada olmak sıkıntılı bir işe girileceğine, kendi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle arabaya binmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin arabasını görmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada eski model beyaz araba görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eski araba kullanmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Rüyada eski siyah araba görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ilknur

Rüyamda eski sevgilim arabasini degistirmis. Yeni model bi araba almis siyah renginde. Plakasini ne anlama geldigini cözmeye calisiyordum rüyamda

Dina

Rüyamda benim bahçeme eski sevgilim arabasını bırakmış ve çok eskimiş dura dura artık, bende Bi bakıyım diyorum içinde Bi şeytan var kiz değil.erkek gibi geldi bana ben in arabadan diyorum o inmiyor ve diyorum ki aman araba baya eskimiş lastikleri bile patlamış almaya gelse ne olacak diyorum.. haber mi versem acaba araban lastiği patlamış diye diyorum..