Rüyada eski sevgili öldürmek

Rüyada eski sevgili öldürmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, yaşamının da düzene gireceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada eski sevgili öldürmek gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Rüyada eski sevgilini öldüğünü görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin öldüğünü duymak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinizin öldüğünü görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin babasının öldüğünü görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi öldüğünü görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, işyerini kapatacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin öldüğünü duymak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilini öldürmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından öldürülmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments