Rüyada eski sehpa görmek

Rüyada eski sehpa görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada eski sehpa gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Rüyada eski sehpa görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sehpa görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta sehpa görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine inanılır.

Rüyada televizyon sehpası görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada ahşap sehpa görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, düşmanlarının güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada sehpa örtüsü görmek önündeki engelleri aşamayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet eder.

Rüyada yeni sehpa görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine delalet eder.

Rüyada orta sehpa görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments