Rüyada yeni sehpa görmek

Rüyada yeni sehpa görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni sehpa gördüyseniz:

  • Kendi fikir, nasihat veya önerilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada yeni sehpa görmek sevdiği birini kırmaya, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük sehpa görmek âlim kimselerden feyz alacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada zigon sehpa görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz sehpa görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sehpa görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam sehpa görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap sehpa görmek onlara değer vereceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işarettir.

Rüyada sehpa silmek daha fazla başarı kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments