Rüyada eski patronunuzu görmek

Rüyada eski patronunuzu görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına inanılır.

Rüyada eski patronunuzu gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere anlayışsız davranma eğilimindesiniz.

Rüyada eski patronla yemek yemek başarılarının devamlı olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patronla çalışmak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski iş patronunu görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski patronundan para almak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski patronunuzu görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski patron görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski işyeri patronunu görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments