Rüyada eski eşle evlenmek

Rüyada eski eşle evlenmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşle evlenmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Rüyada eski eşle evlenmek hem de iş hayatına yansıyacağına, işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle evlenmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, esenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini görmek bazı sırların açığa çıkacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşinin başkasıyla evlendiğini görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, ona mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşiyle tekrar evlenmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski eşle yeniden evlenmek geçim kolaylığı yaşayacağına, işlerinin kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada eski eşin evlendiğini görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşinin evlendiğini duymak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, çok sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments