Rüyada eski erkek arkadaşla öpüşmek

Rüyada eski erkek arkadaşla öpüşmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, güzel davetler alacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, lükse ve konfora kavuşacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşla öpüşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşını görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla öpüşmek rızkının genişleyeceğine, kalbinin küt küt edeceğine yorulur.

Rüyada eski erkek sınıf arkadaşını görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının evini görmek kişinin muradına ereceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşımı görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, patlama noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments