Rüyada eski dostunu görmek

Rüyada eski dostunu görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, mutlulukların yarım kalacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada eski dostunu gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler moral olarak olumlu etki yapabilir.

Rüyada eski bir dostla barışmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, mevlit okutacağına işarettir.

Rüyada eski dosta sarılmak hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada eski dostunu görmek ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski dost görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına delalet eder.

Rüyada eski bir dost görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun eski dostunu görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada eski dostla kavga etmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski dostlarla yemek yemek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments