Rüyada eski bir sevgiliyi görmek

Rüyada eski bir sevgiliyi görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, şifa ve moral bulacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski bir sevgiliyi gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin seni özlediğini görmek kendisini yıpratacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini aramak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden hesap sormak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi öldürmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin abisini görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi evde görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı arabada olmak şeref ve haysiyetin artacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments