Rüyada eski eşiyle konuşmak

Rüyada eski eşiyle konuşmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, mutluluktan havalara uçacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski eşiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Oluşan durumlar sizin için faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eski eşle konuşmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşiyle konuşmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada eski eşle telefonda konuşmak eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına inanılır.

Rüyada ölen eşle konuşmak rakipleri mağlup edeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına tabir olunur.

Rüyada eşle konuşmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın eşiyle konuşmak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada başbakan eşiyle konuşmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle konuşmak hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments