Rüyada eşinin üzerine işediğini görmek

Rüyada eşinin üzerine işediğini görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, dertleşerek moral bulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada eşinin üzerine işediğini gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Rüyada eşinin yatağa işediğini görmek hayırlı bir evlat olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin üzerine işediğini görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin işediğini görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada yatağına işediğini görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, huzurunun artacağına işarettir.

Rüyada bebek işediğini görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada filin işediğini görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun eline işediğini görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun üstüne işediğini görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments