Rüyada eşinin başkasıyla nişanlandığını görmek

Rüyada eşinin başkasıyla nişanlandığını görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, koyu muhabbette kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada eşinin başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılayabilirsiniz.

Rüyada eşinin nişanlandığını görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşle nişanlanmak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet eder.

Rüyada eşini nişanlanırken görmek hayallerinin yıkılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada eşle nişanlanmak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına işarettir.

Rüyada eşinin başkasıyla nişanlandığını görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle nişanlandığını görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına yorulur.

Rüyada eski eşinin nişanlandığını görmek hayır duaları alınacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlınla birlikte olmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, yeni mekânlara gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gül

Rüyamda eşimin benimle evliyken başkasıyla nişanlanacağını duyuyorum ama bu nişanlanacağı kişi benim eski arkadaşım ve eşimin akrabasının kızı olarak gözüküyor eşimle beraber kızın çalıştığı yere gidiyoruz eşim o an beni unutuyor bende sessizce oradan ayrılıyorum ve eşim arkamdan geliyor elimi tutuyor eşime sen artık başkasıyla yuva kuracaksın beni bırak diyorum sadece yüzüme bakıp elimi öyle bir tutuyorki uyandığımda elime baktım elimi gerçekten tuttuğunu hissettim bunu nasıl yorumlarınız