Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada eşinin gebe olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe giden yol haritasını çizdiniz.

Rüyada eşinin gebe olduğunu görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada eşini gebe görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada gebe kadın görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada gebe bir kadın görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını gebe görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada gebe kadınlar görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gebe fare görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada gebe kedi görmek bahtının da çok parlak olacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments