Rüyada eşinin erkeklik organı görmek

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına alamet eder.

Rüyada eşinin erkeklik organı gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, esnek davranmadığınız için çok pişman olabilirsiniz.

Rüyada eşinin erkeklik organını görmek günahlarından tövbe etmeye, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin erkeklik organı görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin erkek organı görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin erkek organını görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin cinsiyet organını görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin organı görmek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin organını görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin organını yalamak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments