Rüyada eşini üzgün görmek

Rüyada eşini üzgün görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yanlış kararlar vereceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini üzgün gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişilerle kutlama benzeri toplantılar söz konusu olabilir.

Rüyada eşini üzgün görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşi üzgün görmek büyük başarılara imza atılacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin üzgün görmek güzelliklere rast gelineceğine, güven kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşini üzgün görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşi üzgün görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada babasının üzgün olduğunu görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada ölü kişiyi üzgün görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

ruyada esim benim ayileme kirilmis uzulmus bende bunu ayileme anlatmaya ulasmaya ugrasiyorum ama birturlu anlatamiyorum