Rüyada eşini erkekle görmek

Rüyada eşini erkekle görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, nasibin bollaşacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini erkekle gördüyseniz:

  • Gayretleriniz, karizmanız veya çalışkanlığınızla göz doldurabilirsiniz.

Rüyada eşinin erkek organını görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşin erkek kardeşini görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada erkek eş görmek büyük adımlar atılacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada eşini başka erkeklerle görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka erkekle görmek kurulu düzeninin olacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalettir.

Rüyada eşinin erkek bebek doğurduğunu görmek zor durumlarda kalacağına, kendisini keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini erkekle görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada eşini erkek görmek kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, eş ve evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments