Rüyada eşini aldatan birini görmek

Rüyada eşini aldatan birini görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, muradın gerçekleşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Rüyada eşini aldatan birini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine yorulur.

Rüyada eşini aldattığını görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, ismini herkese duyuracağına rivayet eder.

Rüyada eşin aldattığını görmek zorlukların yaşanacağına, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin hediye aldığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli eşinin aldattığını görmek sevinç dolu haberler alacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eş tarafından aldatıldığını görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin aldatmasını görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments