Rüyada annesini hasta görmek

Rüyada annesini hasta görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada annesini hasta gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Rüyada anneyi hasta görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalettir.

Rüyada anneyi çok hasta görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü anneyi hasta görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalettir.

Rüyada vefat eden anneyi hasta görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalettir.

Rüyada annenizin hasta olduğunu görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin hasta olduğunu görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, insanların takdirini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini hasta yatarken görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işarettir.

Rüyada annemi kanser hastası görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, hayalkırıklığı duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments