Rüyada eşine kıyafet almak

Rüyada eşine kıyafet almak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, kulluk derecesinin artmasına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Rüyada eşine kıyafet almak gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız gerekiyor.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, istediği evde oturacağına delalettir.

Rüyada eşinin kıyafet aldığını görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kıyafetini giymek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini kırmızı kıyafetle görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada eşini beyaz kıyafetle görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine inanılır.

Rüyada eşine kıyafet almak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kıyafetinde kan görmek kötü işlere girmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinden kıyafet almak işlerinde bir aksama yaşayacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments