Rüyada eşine kavuşamamak

Rüyada eşine kavuşamamak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, sözlerinden çıkmayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet eder.

Rüyada eşine kavuşamamak gördüyseniz:

  • Belli plan, sunum veya teklifleriniz karşınızdaki kişilere gerçekçi görünmeyebilir.

Rüyada eşine kavuşamamak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kıza kavuştuğunu görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavrulmuş ciğer görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada kavrulmus kestane görmek kafa dağıtacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada kavuşamadığın sevdiğini görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevenleri kavuşturmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada kavu görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, başına türlü işler geleceğine yorulur.

Rüyada kavrulmuş badem görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments