Rüyada eşin zina yaptığını görmek

Rüyada eşin zina yaptığını görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, düşmanlıkların biteceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada eşin zina yaptığını gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Rüyada eşinin zina ettiğini görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, kazancının sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada eşin zina yaptığını görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, itibarını zedeleyeceğine işaret eder.

Rüyada eşini zina yaparken görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini zina ederken görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başkasıyla zina yaptığını görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin zina yaptığını görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşle zina etmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalettir.

Rüyada ölmüş biriyle zina yapmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments