Rüyada esya çalmak

Rüyada esya çalmak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, içsel güvensizliklerinize, ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada esya çalmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada esya çalmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada esneyen birini görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada esya yerlestirmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine delalet eder.

Rüyada esyalı ev görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacerül esved görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada esya bulmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işaret eder.

Rüyada esmaül hüsna görmek eline para geçeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada esya kırmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments