Rüyada eşek olduğunu görmek

Rüyada eşek olduğunu görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, duaların kabul göreceğine, dertlerin günden güne artacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada eşek olduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizin ön planda olacak.

Rüyada ölmüş eşek arısı görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kişisel problemlerini çözeceğine işarettir.

Rüyada eşek sahibi olmak kafa olarak daha rahat edileceğine, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek leşi görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gri eşek görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada aç eşek görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada ölü eşek görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada eşek almak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada eşek dövmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments