Rüyada erkek ve dişi aslan görmek

Rüyada erkek ve dişi aslan görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, rakiplerin üzüleceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada erkek ve dişi aslan gördüyseniz:

  • Bazı olay veya düzenlemelerin asla değişmeyeceğini veya bazı şeyleri bir araya gelemeyeceğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada dişi ve erkek aslan görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada erkek ve dişi aslan görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına tabir olunur.

Rüyada aslan dişi görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişi aslan yavrusu görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada dişi aslanlar görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişi aslan görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına delalettir.

Rüyada dişi aslan sevmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek aslanlar görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments