Rüyada erkek erkekle zina yapmak

Rüyada erkek erkekle zina yapmak mutlulukların yarım kalacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada erkek erkekle zina yapmak gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Rüyada erkek zina yapmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek erkekle zina yapmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada erkek erkeğe zina yapmak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada erkek kardeşle zina yapmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle zina yapmak çok sevineceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine inanılır.

Rüyada erkek kardeşiyle zina yapmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada erkekle zina yapmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına rivayet eder.

Rüyada camide zina yapmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments