Rüyada erkek doğuran kadın görmek

Rüyada erkek doğuran kadın görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, hayırlı adımlar atacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada erkek doğuran kadın gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Rüyada bir kadının erkek bebek doğurduğunu görmek tatsızlık olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada erkek bebek doğuran kadın görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, hoşluk içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek doğuran kadın görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine tabir olunur.

Rüyada doğuran bir kadın görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek bunun farkına varacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının doğurduğunu görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın doğurmak neşesinin de yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada bir kadının doğurduğunu görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments