Rüyada erkek çocuğuyla ilgilenmek

Rüyada erkek çocuğuyla ilgilenmek zorlukların geride kalacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, düşmanlarını kaybetmeye alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuyla ilgilenmek gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz sizi bile şaşırtacak derecede düzelebilir.

Rüyada erkek çocuğuyla ilgilenmek özlemelerin son bulacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğe ilgi duymak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin ilgisini görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekten ilgi görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada erkeklerden ilgi görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada erkek bebekle ilgilenmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada erkekten ilgi görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada ilgi duyduğun kızı görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments