Rüyada erkek çocuğunu kucağa almak

Rüyada erkek çocuğunu kucağa almak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, içinin hafifleyeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu kucağa almak gördüyseniz:

  • Olayların gerçek sebeplerini araştırıp, tam bir çözüm yolu bulmanız gerekiyor.

Rüyada erkek çocuğu kucağına almak atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu kucağa almak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kucağına erkek çocuğu almak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine inanılır.

Rüyada kucağında erkek çocuğu görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu kucağında görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğunu kucağında taşımak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu kucağa almak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments