Rüyada erkek çocuğa hamile kadın görmek

Rüyada erkek çocuğa hamile kadın görmek allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, karısının çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile kadın gördüyseniz:

  • Sizden istenenleri yerine getirerek destek bulabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile kadın görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunu hamile görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini erkek çocuğa hamile görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kendini erkek çocuğuna hamile görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments