Rüyada erkek bebek çocuğu görmek

Rüyada erkek bebek çocuğu görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek çocuğu gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu yenilemenize yardım edebilecek bir fırsat stresi azaltabilir.

Rüyada erkek bebek çocuğu görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu bebek olarak görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu bebek görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğu olmayan kadının bebek emzirdiğini görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunun bebekliğini görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun bebekliğini görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, kazançsız işler peşinde olmaya işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu bebek görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işaret eder.

Rüyada kendi çocuğunu bebek olarak görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments