Rüyada erimiş mum görmek

Rüyada erimiş mum görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, helal kazanca sahip olunacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işarettir.

Rüyada erimiş mum gördüyseniz:

  • Bazı işlerin en baştan yapılması gerekebilir ya da belli düzeltmeler gerekebilir.

Rüyada erimiş mum görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erimiş tereyağı görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalettir.

Rüyada erimiş kaşar görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada erimiş altın görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada erimiş buz görmek geleceğinizin güzel olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada karın erimesini görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işaret eder.

Rüyada erimiş yağ görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada erimiş kar görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments