Rüyada erimiş kar suyu görmek

Rüyada erimiş kar suyu görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada erimiş kar suyu gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi yönetmenin en parlak yollarını arayabilir, belli önerileri pratiğe dökebilirsiniz.

Rüyada erimiş kar suyu görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada erimiş kar görmek fedakârlıklar yapacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada kar erimesi görmek sağlık ve şifa bulacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada erimiş plastik görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erimiş peynir görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada erimiş karda yürümek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada erimiş kurşun görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalet eder.

Rüyada erimiş çikolata görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments