Rüyada eliyle dişini çıkarmak

Rüyada eliyle dişini çıkarmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işinden geri kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eliyle dişini çıkarmak gördüyseniz:

  • Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız.

Rüyada eliyle dişini çıkarmak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişi eliyle çıkarmak bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada dişini eliyle çıkarmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi eliyle dişini çekmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişini eliyle çekmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Rüyada dişlerini kendi eliyle çıkarmak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalet eder.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi eliyle diş çıkarmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments