Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına inanılır.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada eliyle diş çıkarmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişi eliyle çıkarmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada dişlerini kendi eliyle çıkarmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada eliyle dişini çıkarmak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada kendi eliyle diş çıkarmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada dişini eliyle çıkarmak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada burnunda sümük çıkarmak yeni bir haneye sahip olunacağına, canının kıymetini bileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments