Rüyada elini suyla yıkamak

Rüyada elini suyla yıkamak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bir sıkıntıya girmeye, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yeni bir eve sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle tanışmanız olasıdır.

Rüyada suyla el yıkamak el attığı her işten zararla çıkacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak başarılarının her geçen gün artacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suyla el yıkamak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada elini suyla yıkamak artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada suyla ellerini yıkamak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada ölünün elini yıkamak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, ardından bu kişiye açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments