Rüyada elini pisliğe sokmak

Rüyada elini pisliğe sokmak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada elini pisliğe sokmak gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Rüyada elini pisliğe sokmak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize elini sokmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada mezara elini sokmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini suya sokmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, güzel günler görüleceğine delalettir.

Rüyada tuvalete elini sokmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, borçların hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada elini ateşe sokmak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada klozete elini sokmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments