Rüyada eline sıçmak

Rüyada eline sıçmak çaresiz hallere düşeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, güzel bir hayat süreceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işaret eder.

Rüyada eline sıçmak gördüyseniz:

  • Dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada eline sıçmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada mutfağa sıçmak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine yorulur.

Rüyada elbiseye sıçmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Rüyada evin ortasına sıçmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalettir.

Rüyada ulu orta sıçmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına inanılır.

Rüyada donlara sıçmak büyük bir özgüven kazanılacağına, kısmetlerinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odanın ortasına sıçmak çarelere kavuşacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulur.

Rüyada ishal sıçmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments