Rüyada donlara sıçmak

Rüyada donlara sıçmak hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, zenginleşeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada donlara sıçmak gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Rüyada donuna sıçmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işarettir.

Rüyada dona sıçmak yaşanan kötü olayların unutulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada donlara sıçmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucuna sıçmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfağa sıçmak yakın çevresine fikir danışacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada yürürken sıçmak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada kapı önüne sıçmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına sıçmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, borcunun da hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments