Rüyada eline bebek vermek

Rüyada eline bebek vermek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Rüyada eline bebek vermek gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne karnında bebeğin elini görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Rüyada hamileyken bebeğin elini görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elinde bebek görmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir bebeğin elini tutmak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elinde bebek görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada elinde bebek görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine inanılır.

Rüyada bebek eli kesmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments