Rüyada bebek eli kesmek

Rüyada bebek eli kesmek fedakârlıklar yapacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, halinin iyi olduğuna, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek eli kesmek gördüyseniz:

  • Fazla detaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada bebek eli kesmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin elini kesmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol elini kesmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla el kesmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini cam kesmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, hayırla yad etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ellerini kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına yorulur.

Rüyada başkasının elini kesmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada sol eli kesmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments